ceritera si gadis kecil

#insyaallah*
# Menjadi seorang yg kuat dlm menghadapi cabaran & rintangan hidup
# Menjadi seorang yg lebih penyabar dan berani
# Menjadi seorang anak dan kakak yang bertanggungjawab
# Menjadi mahasiswi form 6 dan tamat dengan pointer yang baik
# Memiliki lesen
# Memiliki kenderaan sendiri
# Dulu every month shopping, now 4 bulan SEKALI shopping
# Menjadi seorang isteri soleha terhadap suami dan anak *ehh?gurau*
# Menjadi seorang hamba allah yang taat kepada perintahnya.
# Menjadi seorang yg lebih matang & melakukan perkara jihad ke jalan NYA
# Menjadi seorang yang berfikiran luas dan positif
# Kurangkan tabiat menangis dan tabiat berangan
# Stay simple and awesome
# Buang sifat gedik gedik dulu
# Kurangkan tabiat buat lawak yang tak seberapa nak lawak
# Kurangkan pengambilan gula *melalut ni*
# Kurangkan tabiat keluar rumah.
# Dulu makan md chicken every week now SEBULAN sekali *kempunan*
# Lebih bersikap sederhana
# Tidak boros



kotak music





KECOH SATU SEKOLAH
Saturday, 23 July 2011 . 0 word(s) .
ASSALAMUALAIKUM..


#kecoh kecoh

PLKN



satu facebook gegar pasal PLKN 2012
wuuuuuu, saya tak nak pergi. please. please.please
hati saya dup dap dup dap * macam lagu bunkface
tolonglah, saya tak nak pergi. PAHAM TAK?
kalau saya dapat PLKN saya nak nangis 7 hari 7 malam berturut-turut 


berdebar-debar bila saya nak check PLKN. Web site pula buat taik dengan saya. hmm, argh! tak kira nak tengok sekarang juga!





Tak boleh tidur asyik memikirkan PLKN je. Beberapa hari kemudian, web site tu dah tak buat taik dengan saya. # tahu takut -,-

bila saya check je

diam seketika # aku mimpi ke ni? 

hureyyyyyyyy! ibuuuuu, kakak tak dapat PLKN.alhamdulilah :) *sambil terlompat lompat. HAHA

keesokkannya pergi sekolah *HEBOH HEBOH

" korang korang, era tak dapat plkn :) "

"macam mana check?"

"meh sini era tolong check kan"

#1 kelas bagi number ic, dah macam buka kaunter pula --'

check check

4 orang yang dapat pergi.

#TAHNIAH


*suriati
*amirah
*roslaili
*dayana
-------------------------------
#mesti comel korang pakai baju plkn tu nanti macam Diana Danielle .wuuuuuuu *saya tak jelous






    HAHA, bye reader.
assalamualaikum, *jawab tanda sayang  :)


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post