ceritera si gadis kecil

#insyaallah*
# Menjadi seorang yg kuat dlm menghadapi cabaran & rintangan hidup
# Menjadi seorang yg lebih penyabar dan berani
# Menjadi seorang anak dan kakak yang bertanggungjawab
# Menjadi mahasiswi form 6 dan tamat dengan pointer yang baik
# Memiliki lesen
# Memiliki kenderaan sendiri
# Dulu every month shopping, now 4 bulan SEKALI shopping
# Menjadi seorang isteri soleha terhadap suami dan anak *ehh?gurau*
# Menjadi seorang hamba allah yang taat kepada perintahnya.
# Menjadi seorang yg lebih matang & melakukan perkara jihad ke jalan NYA
# Menjadi seorang yang berfikiran luas dan positif
# Kurangkan tabiat menangis dan tabiat berangan
# Stay simple and awesome
# Buang sifat gedik gedik dulu
# Kurangkan tabiat buat lawak yang tak seberapa nak lawak
# Kurangkan pengambilan gula *melalut ni*
# Kurangkan tabiat keluar rumah.
# Dulu makan md chicken every week now SEBULAN sekali *kempunan*
# Lebih bersikap sederhana
# Tidak boros



kotak music





LAWATAN SEKOLAH
Sunday, 31 July 2011 . 0 word(s) .
Assalamualaikum,


                                                           salam satu melaysia # ecehhh poyo

                                 okey okey dah. starting :)

                                  Minggu lepas, saya pergi lawatan sekolah. weheeeeee :) #saya masih budak sekolah lagi lah -,- tembak kang . Haha. okey dah cukup. kelab setia punya program. Pertandingan pidato peringkat akhir. wuuuuuuuuuu, masuk tv. wink wink --' # jeles tak? alaaa.. cakaplah jeles :'> okey dah diam.




Ramai student dari sekolah lain datang untuk tengok pertandingan pidato. Baru je sampai terus dapat tempat duduk yang depan sekali. *VIP  dia katakan. HAHA. saja nak suruh abang camera tu shoot muka saya yang comel ni. HAHA *okey tipu


sebelum tu breakfast dulu :)



saya suka donat :) HAHA *tiba tiba
                               
                           lepas makan, kita orang di arahkan oleh cikgu samsuddin saya yang comel tu *buweeeekkkk. pergi ke dewan tadi semula. hahaha. Macam biasa dah alang alang bawa camera tu :) heee :D paham paham je lah. tak paham diam -,-

                                                                     
heeeeeee muka saya


wuuuuuuuuuu, camera shoot muka saya. saya ilekkkk je, padahal dalam hati sukaaaaaaaaaaaanya :'>
muka saya keluar tv. secara langsung tau * elehh jelouse lah tu. HAHA
abang handsome yang pakai baju melayu warna jingga tu pengacara berita tv satu.
tak percaya tengok tv satu. mesti ada muka dia. Heee. kalau tak percaya juga, nampak penumbuk ni? 
haaa. tahu takut -,-
                                              
tu diaaa.   peserta peringkat akhir . :) daripada 150 peserta


okey tak sempat nak tengok full.tu haaa! cikgu saya samsuddin yang belakang tu panggil balik -,- 
*menyirap betul
okey hari ni malas nak taip. baii. Ai Lap Biu 



Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post