ceritera si gadis kecil

#insyaallah*
# Menjadi seorang yg kuat dlm menghadapi cabaran & rintangan hidup
# Menjadi seorang yg lebih penyabar dan berani
# Menjadi seorang anak dan kakak yang bertanggungjawab
# Menjadi mahasiswi form 6 dan tamat dengan pointer yang baik
# Memiliki lesen
# Memiliki kenderaan sendiri
# Dulu every month shopping, now 4 bulan SEKALI shopping
# Menjadi seorang isteri soleha terhadap suami dan anak *ehh?gurau*
# Menjadi seorang hamba allah yang taat kepada perintahnya.
# Menjadi seorang yg lebih matang & melakukan perkara jihad ke jalan NYA
# Menjadi seorang yang berfikiran luas dan positif
# Kurangkan tabiat menangis dan tabiat berangan
# Stay simple and awesome
# Buang sifat gedik gedik dulu
# Kurangkan tabiat buat lawak yang tak seberapa nak lawak
# Kurangkan pengambilan gula *melalut ni*
# Kurangkan tabiat keluar rumah.
# Dulu makan md chicken every week now SEBULAN sekali *kempunan*
# Lebih bersikap sederhana
# Tidak boros



kotak music





THANKS GOD WE ARE THE WINNER
Sunday, 31 July 2011 . 0 word(s) .
Assalamualaikum,
                                                         


sistem pembelajaran berjalan seperti biasa
tiba tiba, cikgu sejarah cakap " kelas korang nak masuk koir tak?"
nakkkk! bersorak budak-budak dalam kelas *dah kata kelas perempuan semua 
prepare ala kadar je.kita belatih dalam masa seminggu je kan? pilih lagu pun tak fikir panjang.
masuk ni pun untuk seronok-seronok je. tak nak jadi winner pun -,- kan guys?

LAGU TEMA
1)Bahtera Merdeka
   2)Meraikan Kreativiti  
(*robot robot)
3) lagu 'ella'

Belatih pun macam ftftftft. HAHA.
saya duduk tengah depan sekali. wuuuuuuu saya cool je, buat ilek -,-

 persaingan semua sengit
hebat-hebat semua
wahhh semua!

                                                           



                        tadaaaaaa! thank you kepada pengundi-pengundi kami sebab sudi penyokong kami
* haha okay tipu

           time nak show, perhhh! gua punya bulu roma naik, tangan gua bergetat-getar pegang microphone
haha

keesokkan

 keputusan diumumkan

pehal jantung gua berdengup-dengup ni... takpa cool era :'>

tiba tiba.....

the winner is class 5 Marikh!
woooooooo! wooooo! kita menang lah! hahaha
alhamdulilah, 

hahah, muka saya macam ftftfftft




*PERHATIAN
kepada kelas-kelas yang tak puas hati tu

notes:  adat pertandinganlah. ada  menang ada  kalah
kita orang tak hadap sangat hadiah tu .
nak hadiah tu? ambiklah
tak perlulah nak buat muka lalu depan kelas kita orang -,-
*maaf sekiranya terkasar bahasa

okey kaki saya dah kebas, tangan saya dah basah :)

boii, ai lap biu semua.
selamat berpuasa 
trial spm nak dekat :(


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post