ceritera si gadis kecil

#insyaallah*
# Menjadi seorang yg kuat dlm menghadapi cabaran & rintangan hidup
# Menjadi seorang yg lebih penyabar dan berani
# Menjadi seorang anak dan kakak yang bertanggungjawab
# Menjadi mahasiswi form 6 dan tamat dengan pointer yang baik
# Memiliki lesen
# Memiliki kenderaan sendiri
# Dulu every month shopping, now 4 bulan SEKALI shopping
# Menjadi seorang isteri soleha terhadap suami dan anak *ehh?gurau*
# Menjadi seorang hamba allah yang taat kepada perintahnya.
# Menjadi seorang yg lebih matang & melakukan perkara jihad ke jalan NYA
# Menjadi seorang yang berfikiran luas dan positif
# Kurangkan tabiat menangis dan tabiat berangan
# Stay simple and awesome
# Buang sifat gedik gedik dulu
# Kurangkan tabiat buat lawak yang tak seberapa nak lawak
# Kurangkan pengambilan gula *melalut ni*
# Kurangkan tabiat keluar rumah.
# Dulu makan md chicken every week now SEBULAN sekali *kempunan*
# Lebih bersikap sederhana
# Tidak boros



kotak music





HARI RAYA
Saturday, 3 September 2011 . 0 word(s) .
Assalamualaikum,

                                            *bacalah sambil dengar lagu ni haaaa :)

                                                                -starting-

             malam raya semua berkumpul depan tv. nak tunggu uncle hansem yang pakai sokok tu umum raya, sambil pegang phone nk sms ucapan raya  kat semua  :) sapa yang tak dapat tu sorry, kredit habis, hikhik
       tahun depan okey? haha jangan merajuk nanti tak comel, aww ..haha

#okeyy, part serius

            saya era qusniza bt mohammed nadzri ingin mengucapkan selamat hari raya maaf zahir dan batin
kepada semua kawan di smk wangsa melawati dan juga smk setapak yang mengenali saya tidak lupa juga kepada kawan facebooker dan blogger serta twitter, * cehh dah macam pengacara berita 


tahun ni pegi rumah nenek kat ampang sambil pegang buku, bajet bajet nak tunjuk kat aunty semua. 
yang saya akan dapat 9 A * aminnn, heeee :)

 wuuuuuu, raya tahun ni  tersangat sangat tak best -,- saya tarak tipu. duit raya pun ciput je dapat, haaa nak nangis. lepas sembayang raya je terus otw pegi rumah nenek, tercongok main buaian kat taman then  swimming cousin  :) hahaha itu lah kerja kita orang :




----------------------------------------------------

kat rumah macam biasa lah :)

Aunty and uncle datang berayaaaaaa, meriah habis.

maaf bersepah, heee


 speggeti yum yum B)

 saya tahu saya memang rajin, tak perlu nak puji :) hahahah 
---------------------------------

hari seterusnya, saya beraya di rumah cIKEA



hahaha, beli barang hiasan rumah  jeeeeee .

hahaha, time ni haus sesangat, maaf minum berdiri :) tak da kerusi di sediakan kat sini  :)




heeeeeeeeeeeeeeeeee, okeyylahh trial nak dekat, terketar ketar nak jawab nanti,
doa kan saya tau tau tau hihi, cium sikit :*


okeyy, bye assalamualaikum :) jangan lupa datang rumah ye
kirim salam semua family :)
                 

              


Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post