ceritera si gadis kecil

#insyaallah*
# Menjadi seorang yg kuat dlm menghadapi cabaran & rintangan hidup
# Menjadi seorang yg lebih penyabar dan berani
# Menjadi seorang anak dan kakak yang bertanggungjawab
# Menjadi mahasiswi form 6 dan tamat dengan pointer yang baik
# Memiliki lesen
# Memiliki kenderaan sendiri
# Dulu every month shopping, now 4 bulan SEKALI shopping
# Menjadi seorang isteri soleha terhadap suami dan anak *ehh?gurau*
# Menjadi seorang hamba allah yang taat kepada perintahnya.
# Menjadi seorang yg lebih matang & melakukan perkara jihad ke jalan NYA
# Menjadi seorang yang berfikiran luas dan positif
# Kurangkan tabiat menangis dan tabiat berangan
# Stay simple and awesome
# Buang sifat gedik gedik dulu
# Kurangkan tabiat buat lawak yang tak seberapa nak lawak
# Kurangkan pengambilan gula *melalut ni*
# Kurangkan tabiat keluar rumah.
# Dulu makan md chicken every week now SEBULAN sekali *kempunan*
# Lebih bersikap sederhana
# Tidak boros



kotak music





working working working .
Sunday, 17 June 2012 . 3 word(s) .
             Assalamualaikum,
                    guys guys ! handphone kita rosak. hmm . halaaahhh handphone cokia ikat getah tu lah. hewhew.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- 
she is my girlfreind, boyfreind, guru kaunseling , pendengar setia, everything
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



saya rindu biutipul girls saya. bell . serius rindu. tapi tiap kali planning nak jumpa mesti terpaksa postpone.
kalau dikira kira, 3 bulan tak jumpa. i'm really sorry bell. sayang bie manyak manyak. muah setempek tempek. hihi

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
working time
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------



ohh, my pimples !!  si kenit ni my unty punya anak. memang comel bila tengok kerenah dia.


                                    inilah dikatakan gedik, bila berkerja sempat bergambar. hihi. well .

sorrylah, gambar problem, captured pakai belekberry my uncle. *abaikan muka perempuan tu* cough



                                 ini lahhh my all crew. hihi. meh saya memperkenal nama setiap seorang.

            photo satu : shahrul, haiqal, suhairi, adib, angah , apies, iqbal, yang lagi 2 orang tu tak kenal pasti. hihi
            photo dua : tak sure nama dia apa. hihi , alang , my uncle , shahril , suhairy and angah.

okeyy, tangan saya dah kebas. hihi. bye. salam sayang saya buat keluarga dan reader. muah .
assalamualaikum  sebagai penutup cerita.

entry tamat








Thanks for reading :)




Older Post . Newer Post